Inteligentní domy

Hlavním tématem mezi novinkami v oblasti bydlení je inteligentní dům, technologie, které sdružuje ovládání celé domácnosti pod jednoduché rozhraní dostupné odkudkoliv přes internet. Co si pod tím ale představit a jak to funguje?

Technologie inteligentního domu začíná samotnou elektroinstalací, proto je nejvýhodnější zavést tyto technologie již během stavby či přestavby. Pokud plánujete rekonstrukci, podívejte se, co inteligentní dům nabízí a kontaktujte ihned odborníky pro zpracování nabídky.S pomocí účelně sestavené elektroinstalace a ovládacího rozhraní, které celý systém zastřešuje a umožňuje jeho ovládání. Možnosti těchto technologií jsou téměř neomezené a je tedy pouze na Vás, jaké možnosti si vyberete. S pomocí inteligentního domu můžete ovládat vše od topení, přes osvětlení a stínění až po bezpečnostní systémy a multimediální zábavu. Můžete se tak snadno pomocí chytrého telefonu či počítače z dovolené přes internet podívat, co se zrovna děje kolem Vašeho domu, jaké je počasí a podle toho nastavit topení a mnoho dalšího. Ovládání několika systémů najednou je rovněž velmi snadné, jedním dotekem tak můžete stáhnout žaluzie, utlumit osvětlení a pustit v televizi oblíbený seriál.Možnosti multimédií jsou skutečně široké a proto můžete s jedním centrálním úložištěm v domě například poslouchat oblíbenou hudbu kdekoliv v bytě bez nutnosti CD nosičů, nebo si ji pustit rovnou cestou do práce přes chytrý telefon! Stejně tak můžete nastavit časovač, aby automaticky zapnul topení a osvětlení půl hodiny před příjezdem z práce a na zadání přístupového kódu(je možno použít i karty) zapnul TV a kávovar.

Všechny tyto technologie znějí jako ze Sci-fi filmu, ale je to technologie dostupná už dnes! Technologie inteligentní dům Vám umožní ovládat všechny aspekty domácnosti snadno a odkudkoliv, ušetříte tak námahu a starosti s nastavováním topení či osvětlení, v případě že zapomenete při odchodu zhasnout, můžete to udělat cestou přes telefon. Ušetříte ale především i peníze, neboť můžete přímo řídit topení a spotřebu energie.

Technologie inteligentního domu je výborným řešením pro každého, díky širokým možnostem nastavení a ovládání se přizpůsobí přesně Vašim potřebám. Usnadněte si práci a umožněte vaší domácnosti, ať je pro Vás opravdovým domovem, který se Vás bude vždy vítat příjemným prostředím. Počítejte s technologií inteligentního bydlení, je to bydlení budoucnosti!

0 0 votes
Article Rating
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments