Vyzkoušejte Extrakční čištění

Díky profesionální chemii a strojům Vám můžeme poskytnou ten nejlepší servis a kvalitní služby. Naše úklidová firma se specializuje na čištění koberců pro domácnosti i firmy. Poskytujeme jak jednorázové služby, tak dlouhodobý úklidový servis. Vyzkoušejte čištění koberců od naší úklidové firmy ještě dnes! Nechte se překvapit kvalitou služeb a úrovní servisu i výhodnou cenou.

Čistíme sedací soupravy, křesla, čalouněné židle i další textilní povrchy. Kvalitně odvedená práce je naší nejlepší vizitkou a vaše reference dobrou reklamou pro naše klienty. Neváhejte a objednejte si u nás profesionální čištění koberců, pří využití profesionálních služeb získáte nejen záruky, že koberec nepoškodíme, ale především daleko vyšší kvalitu čištění než svépomocí, především díky dlouholetým zkušenostem v oboru a profesionálním pomůckám. Jsme tu pro Vás 24 hodin denně, čistíme i o víkendech. Stroje, které používáme, pracují na bázi extrakčního čištění koberců, což je metoda, kdy je voda s čistícím médiem pod tlakem vháněna do textilu a následně i s nečistotami vysávána, v případě většího znečištění je na povrch před čištěním nanesena dodatečná vrstva čisticího prostředku. Používaná chemie zajišťuje šetrnost k povrchům a nejlepší možný výsledek. Tato metoda čištění koberců zaručuje výborný výsledek i při velkém znečištění, jedná se o maximálně bezpečnou metodu, která nezatěžuje koberec, ale naopak oživuje jeho barvy a zvedá vlákna na jejich původní délku.

Sídlíme v hlavním městě Praha, ale čištění koberců poskytujeme i ve Středočeském kraji. Provádíme čištění koberců větších ploch (kanceláře, hotely, restaurace atd.), ale i v domácnostech.  Naše stroje pracují na bázi extrakčního čištění koberců Praha. Pokud vlastníte koberec, ale ještě nikdy jste nevyzkoušeli profesionální čištění koberců, pak je právě teď čas objednat si služby naší zkušené pražské úklidové firmy. Koberce a čalouněný nábytek čistíme výhradně špičkovými stroji, které jsou k tomu určené. Provádíme generální, stavební i pravidelné úklidy. Kontaktujte nás a vyzkoušejte kvalitu práce a služeb profesionální úklidové firmy.

0 0 votes
Article Rating
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments