Jak si poradit s úklidem po povodních?

Povodně. Většinu z našich domácností postihnou téměř každý rok a jejich následkem jsou naše poškozené domovi a nemalý zásah do našeho rozpočtu. Opravy jsou vždy nemalé a vyžadují si kromě peněz i spoustu našeho času. Před začetím oprav je ale potřebné postarat se i o úklid našeho domu. Ten také nebude jednoduchý. Voda většinou nezasáhne jenom zahradu a okolí domu. V lepším případě se dostane jedno do našich sklepů, a většinou je zatopené první patro už samozřejmostí.

Při úklidu po povodních je základem odstranění vody s postižených pokojů. Uvědomili jste si někdy, kolik nečistot může „jenom“ voda do Vašich domovů přinést? V okamžiku si uvědomíte, že úklid nebude jenom o odstranění vody. Pod vodou je i množství bahna. Všechno bude potřeba nejen důkladně vysušit ale i vyčistit. A ani u bahna to nekončí. Protože bahno je sice viditelný problém, s kterým se musíte poprat, ale se sebou přivezla voda i neviditelného nepřítele, kterým jsou mikroby a bakterie.

Určitě uznáte, že úklid po povodních se nevyplatí zanedbat. Můžete si ho ale ulehčit. Svěřte svůj domov do rukou profesionálů a využijte profesionálních úklidových služeb. Váš domov bude rychle opět zářit čistotou.

0 0 votes
Article Rating
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments